Kennel of Parson Pack

'n Parson Russell Terrier van Otten

Floor

Floor 01

Floor is een dochter van Spots en Ch. Giftrapped of Lovealoch.

Zij is op 19-08-2011 in een nest van 5 teefjes en 1 reu geboren.
Al snel werd duidelijk dat wij met dit hondje “verder wilden”. Echter net als bij Caya was het thuis onbespreekbaar om een 3e hondje in huis te nemen. Daarom is ook voor Floor gekozen om haar te plaatsen.

Floor 02Floor woont 450 meter bij ons vandaan in een gezin met jonge kinderen. Bij de levendigheid die jonge kinderen met zich meenemen, past Floor perfect met haar onuitputtelijke energie.

Omdat ze zo dichtbij woont ziet ze haar moeder Spots en oma Brit nog regelmatig. (bijna dagelijks).

Floor heeft in 2012 bij de clubmatch van de Parson Russell Terrier Club Nederland in de“baby/ Puppen” klasse de kwalificatie “veelbelovend” gehaald. Dit is het hoogst haalbare voor baby’s / puppen. Ook kreeg zij de beoordeling “beste Pup.

In de2 daarop volgende shows werd ze steeds 2e. Met als kwalificatie “uitmuntend”en “zeer goed”. Dit kwam met name omdat ze nog “erg jeugdig”was en “nog erg los loopt”.Aangezien dat gerelateerd is aan haar leeftijd/ ontwikkeling zijn we even gestopt met showen.
Maar let op: wij komen terug…

Floor 03Floor 04

Verder heeft Floor een heerlijk “vrij” karakter. Ze kan met alle honden overweg en vindt het zomers heerlijk om in het park te ravotten; struinen  en te zwemmen.

Floor 05Floor 06

Annemiek,

Weer ontzettend bedankt voor je foto's..